Batteridammsugare

Städbutiken erbjuder högkvalitativa och användarvänliga batteridrivna dammsugare som passar för många typer av verksamheter där du inte alltid har närhet till ett eluttag. Oavsett om du behöver göra rent golv, bussar eller en lagerlokal har vi något som passar.

Läs mer

Dammsugare batteridriven

En batteridriven dammsugare gör din städning mer flexibel och smidig eftersom du inte behöver tillgång till el. Vi har olika modeller som både kan bli burna på ryggen eller användas som en vanlig dammsugare. Det finns dessutom hybrider som du i de fall batteriet skulle ta slut, enkelt kan koppla till eluttaget och fortsätta dammsuga. Alla våra produkter har lång drifttid, bra sugeffekt och är snabba att ladda upp. Dessutom går många modeller att komplettera med extra batteri.

Ryggburen dammsugare

För att inte behöva bära runt på din dammsugare med batteri kan du med fördel välja en modell du bär på ryggen. Den ger möjlighet att uppleva friheten med sladdlös dammsugning. Det är ett perfekt val när du till exempel ska upp för trappor eller behöver komma in i trånga utrymmen utan tillgång till ström. Våra modeller kommer med en ergonomisk ryggsele som har många inställningar för bästa komfort.

Fler modeller

Förutom produkter för torrstädning erbjuder vi också kraftfulla batteridammsugare som fungerar till både våt- och torrdammsugning. Det är ett bra val när du ska städa större ytor som en industrilokal eller ett lager. Den ger nämligen både möjlighet att dammsuga och moppa samtidigt. Ska du däremot istället göra rent på mindre ytor, kan en handdammsugare med batteri passa bättre. En dammsugare med borstval är ytterligare en modell vi erbjuder, vilken fungerar utmärkt vid rengöring av heltäckningsmattor.

Dammsugare (utan batteri) 8 l
Ex batteri
Batteridammsugare med bra sugeffekt. Lång drifttid och snabbladdning.
Fler varianter
5815 kr
Köp
Info
Dammsugare (med batteri) 8 l
Ink batteri
Batteridammsugare med bra sugeffekt. Lång drifttid och snabbladdning.
Fler varianter
10751 kr
Ryggdammsugare (utan batteri), 5 l
Ex batteri
Ryggburen batteridammsugare, upplev friheten med sladdlös dammsugning.
Fler varianter
7376 kr
Köp
Info
Ryggdammsugare (med batteri), 5 l
Ink batteri
Ryggburen batteridammsugare, upplev friheten med sladdlös dammsugning.
Fler varianter
12312 kr
Batteridammsugare våt- & torr
Batteridammsugare för våt- & torrdammsugning. Finns med 1 eller 2 motorer.
Fler varianter
0 kr